Over PostWin

PostWin is dé betrokken vereniging van Postkantoren, Business Points, Pakketpunten en Afhaalpunten+ van PostNL. Een interessant platform voor elke ondernemer. In de eerste plaats is PostWin er om de belangen van de leden te behartigen in de samenwerking met PostNL. Daarnaast brengt PostWin retailers samen.

Wat kan PostWin voor u betekenen?

Het accent van PostWin ligt op het versterken van uw stem, van uw mogelijkheden, van uw winkel in het algemeen en uw Postkantoor in het bijzonder. Via PostWin kunt u van zich laten horen en u hoort meer (en eerder) van PostNL en collega-Postkantoorondernemers. Alles onder het motto: versterken doe je samen!

Het lidmaatschap biedt veel voordelen, zoals:

  • Contact met collega-postkantoorondernemers 
  • Een open, vertrouwelijk en dynamisch ondernemersnetwerk
  • Op allerlei vlakken hulp geboden vanuit andere ondernemers en PostNL 
  • Door met elkaar te brainstormen krijg je andere inzichten voor je eigen onderneming 

Hoe werkt PostWin?

PostWin werkt met een bestuur van vier leden. Zij vertegenwoordigen de verschillende ondernemers met een Postkantoor. Het bestuur wordt voorgezeten door een onafhankelijke retailspecialist. Daarnaast neemt er ook een vertegenwoordiger van PostNL deel aan het bestuur. Samen met PostNL behartigen we de belangen met begrip voor elkaar en waardoor we sneller kunnen doorschakelen. Het bestuur komt geregeld bij elkaar.

De gespreksonderwerpen lopen uiteen van new business, kwaliteit en processen tot communicatie in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij als vereniging alles wat er leeft delen, ook met PostNL. En dragen we continu bij aan een optimale bedrijfsvoering.

Lid worden?