PostNL onze partner

Wij zijn PostNL, dé dienstverlener in post en logistiek

We bezorgen dagelijks pakketten en vijf dagen per week post. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 900.000 pakketten en 6,8 miljoen brieven. Voor onze klanten zijn wij de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld.

Grote werkgever

Al meer dan 220 jaar zorgen we ervoor dat post betrouwbaar en bereikbaar is in Nederland. Met onze 46.300 medewerkers zijn we een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL heeft het grootste en meest moderne logistieke post- en pakkettennetwerk in de Benelux. Daarnaast zijn we wereldwijd actief met onze cross-border activiteiten onder de naam Spring.

Meer dan bezorgen van post en pakketten

PostNL wil dé aanbieder van post- en logistieke e-commerce diensten in de Benelux zijn. We doen inmiddels veel meer dan het bezorgen van post en pakketten. We helpen onze zakelijke klanten om succesvol te zijn. Bijvoorbeeld met ondersteuning in direct en online marketing, gerobotiseerde orderverwerking of temperatuur gecontroleerd medisch vervoer. En we ontwikkelen diensten die het leven van consumenten gemakkelijker maken, zoals het thuis ophalen van pakketten die consumenten willen retourneren, het bezorgen van bloemen en maaltijden of het leveren en monteren van keukens en witgoed.

De klant voorop

De consument en de zakelijke klant zijn ons uitgangspunt bij alles wat we doen. We vinden het belangrijk om post voor iedereen toegankelijk en betrouwbaar te houden, zowel in de stad als op het platteland. Of het nou gaat om een verjaardagskaart, hielprikjes of rouwkaarten. De niet te stuiten groei van e-commerce is een belangrijke drijfveer voor onze pakketbezorging en logistieke activiteiten. Wij maken het online winkelen steeds gemakkelijker. We helpen webwinkels te groeien door steeds meer bezorgopties aan te bieden. Daarnaast krijgt de consument steeds meer controle over het moment waarop en de plek waar we een pakket bezorgen. PostNL is altijd dichtbij. Via de PostNL App op de smartphone en tablet én in de buurt. Onze bezorgers komen zeven dagen per week in iedere straat, door weer en wind.

Bezorgen blijft mensenwerk

Hoewel het contact met onze klanten steeds digitaler wordt, blijft bezorgen mensenwerk. Met onze medewerkers, onze moderne logistieke netwerken en de wil om te innoveren, staan we sterk om onze ambitie te realiseren. PostNL wil dé logistieke dienstverlener van post en pakketten zijn in de markten waarin we actief zijn. Onze mensen spelen een belangrijke rol in het realiseren van deze ambitie.

Focus op ons potentieel om dé logistieke en postale dienstverlener in de Benelux te worden

Wij zijn trots op de identiteit die wij in ons 220-jarig bestaan hebben opgebouwd. Door pakketten en post te bezorgen en uiteenlopende logistieke oplossingen te bieden, zijn wij de essentiële link tussen verzenders en ontvangers. En verbinden we de fysieke en digitale wereld. Samen met onze loyale medewerkers blijven we hard werken aan onze ambitie om de favoriete bezorger te zijn voor klanten. Zo realiseren we onze strategie om dé logistieke en postale dienstverlener in de Benelux te worden.

Ga naar de website van PostNL