Nieuws

Log in via Mijn PostWin en u heeft beschikking tot meer (afgeschermde) artikelen. Indien u al bent ingelogd ziet u automatisch de berichten hier tussen staan. 

Voorlopige resultaten 2021 PostNL: sterke ontwikkeling bedrijfsresultaten in vierde kwartaal 2021 dankzij goed georganiseerde uitvoering piekseizoen

PostNL
26 januari 2022

Aankondiging inkoop eigen aandelen ter waarde van € 250 miljoen

PostNL publiceert vandaag voorlopige resultaten voor het vierde kwartaal en het boekjaar 2021, die positief zijn beïnvloed door een sterk piekseizoen, vooral bij Mail in Nederland. De totale omzet komt naar verwachting uit op circa € 3.466 miljoen in 2021. De genormaliseerde EBIT voor 2021 bedraagt naar schatting circa € 308 miljoen, aan de bovenkant van de eerder afgegeven prognose. De ontwikkeling van de kasstromen was zeer sterk, met een vrije kasstroom van circa € 288 miljoen. Dat is hoger dan de eerdere prognose en heeft geleid tot een verdere verbetering van de financiële positie. De financiële slagkracht van de onderneming maakt in combinatie met het beleid voor kapitaalallocatie een programma voor de inkoop van eigen aandelen mogelijk, een blijk van vertrouwen in de succesvolle uitvoering van de strategie voor de langere termijn.

Lees HIER het complete persbericht.