Nieuws

Log in via Mijn PostWin en u heeft beschikking tot meer (afgeschermde) artikelen. Indien u al bent ingelogd ziet u automatisch de berichten hier tussen staan. 

PostNL sluit €200 miljoen revolving credit facility

PostNL
17 december 2021

PostNL heeft een €200 miljoen revolving credit facility afgesloten met een looptijd van 5 jaar en tweemaal de optie tot verlening met een jaar.

Deze faciliteit vervangt de huidige €400 miljoen multicurrency revolving credit facility, die 10 april 2022 als einddatum had. Met de faciliteit stelt PostNL de beschikbaarheid van toekomstige financiering veilig tegen ge-update voorwaarden en lagere kosten, in lijn met zijn financiële beleid. PostNL wil de aanjager zijn van duurzame logistiek in de Benelux. Daarom is de marge die PostNL betaalt mede afhankelijk van het de succesvolle uitvoering van zijn emissie-reductie strategie. Voor deze kredietfaciliteit gebruikt PostNL twee belangrijke indicatoren om zijn resultaten te evalueren, de CO2 efficiëntie van zijn eigen operatie en het aandeel emissievrije bezorging in de laatste mijl.

De faciliteit kan gebruikt worden voor algemene financieringsdoeleinden.

Bron: https://www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws/persberichten/2021/postnl-sluit-200-miljoen-revolving-credit-facility.html