PostNL: Personele wijzigingen in Executive Committee

Log in via Mijn PostWin en u heeft beschikking tot meer (afgeschermde) artikelen. Indien u al bent ingelogd ziet u automatisch de berichten hier tussen staan. 

PostNL: Personele wijzigingen in Executive Committee

PostNL
02 december 2021

PostNL maakt vandaag bekend dat twee leden van het Executive Committee het bedrijf zullen gaan verlaten. Resi Becker, directeur van Mail Nederland, treedt per 1 februari 2022 als CEO in dienst van energiebedrijf Essent. Chief Information Officer Marcel Krom heeft besloten om zijn carrière een nieuwe invulling te gaan geven en zal PostNL per 1 mei 2022 verlaten.

Herna Verhagen, CEO van PostNL, zegt: “Na als team vijf jaar in deze samenstelling gewerkt te hebben aan de succesvolle transformatie van PostNL, gaan we in de komende maanden afscheid nemen van twee collega’s met een oranje hart die een grote bijdrage hebben geleverd aan waar PostNL nu staat. Ik ben hen heel dankbaar voor wat ze hebben gedaan in hun lange loopbaan bij PostNL en wens hen veel succes in de toekomst.”

PostNL is inmiddels gestart met een search voor een nieuwe directeur Mail Nederland en een nieuwe Chief Information Officer. Nadere berichtgeving daarover volgt op een later moment.

Bron: https://www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws/persberichten/2021/postnl-personele-wijzigingen-in-executive-committee.html