Zes miljoen PostNL-accounts

Log in via Mijn PostWin en u heeft beschikking tot meer (afgeschermde) artikelen. Indien u al bent ingelogd ziet u automatisch de berichten hier tussen staan. 

Zes miljoen PostNL-accounts

PostNL
24 december 2020

Het is de week van de grote getallen voor PostNL. Aan het rijtje van 1,7 miljoen pakketten en 14 miljoen brieven per dag is deze week het zes miljoenste PostNL-account toegevoegd.

PostNL app

Het PostNL-account biedt toegang tot de verschillende online diensten van PostNL. Door in de PostNL-app in te loggen met je PostNL-account ontvang je proactief meldingen over de status van pakketten die naar je onderweg zijn. Zo weten ontvangers precies welke PostNL-pakketten ze op welk moment kunnen verwachten en krijgen eventuele phishingberichten veel minder kans. Behalve de mogelijkheid om je pakketje te volgen of te versturen komt de app ook voor andere zaken van pas. Een ander bezorgmoment of -plaats kiezen, een PostNL-punt zoeken, zien welke post er naar je onderweg is, een adres opzoeken, een postzegelcode kopen of een fotokaartje versturen. Allemaal zaken waar de PostNL-app bij helpt.

De PostNL-app wordt intensief gebruikt en gedownload. De app is tot nu toe in december ruim 75 miljoen keer gebruikt. Dat is zo’n vier keer vaker als in december 2019. De PostNL-app wordt met 4,5 van de 5 te behalen sterren hoog gewaardeerd door gebruikers.

Bron: https://www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws/nieuws/2020/zes-miljoen-postnl-accounts.html